Wij zijn The Beer Broker©. Wij zijn makelaars in bieren. Puur Nederlandse bieren. Wij bieden een breed platform voor de vele Nederlandse bierbrouwers. Via ons platform “Dutch Craft Brewery©” kunnen de bierbrouwers hun speciaal bieren aanbieden aan de zakelijke markt.

Zo zijn wij in staat u als afnemer unieke speciaal bieren aan te bieden die u nergens anders kunt verkrijgen en van kwalitatieve topbrouwerijen uit Nederland afkomstig zijn.

Naast het ontwerpen, beheren en uitvoeren van dit platform hebben wij ook een eigen bierlijn: Beer Broker XL Bier. Zo hebben wij  bijvoorbeeld een geweldige premium pilsener. Onze pilsener is een kwalitatief goed en lekker biertje, fris van smaak en met een heerlijk bittertje.

Wij streven Maatschappelijk Verantwoord Biergebruik© (MVB) na. Natuurlijk speelt daarbij de leeftijdsgrens een rol, maar wij gaan nog een stapje verder. Klik hier voor meer informatie over ons MVB.

Wij verkopen de bieren uitsluitend via onze webshop. Bij alle bieren is een uitgebreide beschrijving gegeven door de brouwerij met daarin onder andere het biertype, alcoholpercentage, schenktemperatuur en de houdbaarheid.

Het verkopen van de bieren via de webshop heeft voordelen voor de afnemer: ruime keuze, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben namelijk geen hoge kosten voor verkoop, panden, een wagenpark en zware sponsoring.

Wij werken met eigen warehousing en logistiek. Wij regelen dus het gehele proces. Op deze manier kunnen wij alles goed controleren en kunnen wij de kwaliteit van de leveringen meer garanderen.

Alle bieren zullen worden geleverd  in one-way verpakkingen. Uniek dus en met veel voordelen! De  one-way verpakkingen zijn gemaakt  van hetzelfde materiaal als onder andere vele frisdrankflessen; PET.  Betrouwbaar en duurzaam. Voor verdere uitleg hierover verwijzen wij naar de informatie op de website.

Wij hopen dat u zult genieten van onze bieren. Wij zeggen alvast: PROOST!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatst nieuws en de nieuwste producten? Schrijft u zich dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven