The Beer Broker Dutch Brewery XL Beer BV streeft een optimale service richting haar relaties (afnemers en leveranciers)  na.

Samenstellen webshop aanbod.
Het behoort tot onze dagelijkse prioriteiten om voor de relaties het beste assortiment tegen de zo gunstig mogelijke condities samen te stellen. Hiervoor beschikken wij onder andere over een uitgebreid netwerk van brouwerijen.

Levering van de bestelling

Wij staan ervoor in dat de door ons geleverde producten voldoen aan de overeenkomst die wij met u hebben gesloten.

Craft Brewery Platform.

Daarnaast zal The Beer Broker alles binnen haar mogelijkheden doen en ondernemen om met de leveranciers van producten voor de webshop de beste afspraken te maken. Dit zowel qua product als de productinformatie. The Beer broker wil middels haar Craft Brewery platform een optimale assortiment samenstelling bewerkstelligen en craft brewers de gelegenheid bieden om hun producten verantwoord aan haar doelgroepen aan te bieden.

Verbeteringen, klachten of opmerkingen?
Voor  verbeterpunten, vragen, opmerkingen en/of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kunt u contact opnemen met The Beer Broker, via het contactformulier. Wij zijn op maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

Wij streven er naar om uw vragen, opmerkingen en/of klachten zo goed en snel mogelijk af te handelen.